• #

  vit fara at bjóða øllum nýggjum kundum, sum tekna sær limahald áðrenn 1.mars, at venja fyri bara 249,- um mánaðin fyrstu tríggjar mánaðirnar.

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Venjingarætlan

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík.

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »

Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Tórshavn
Mánadag - Hósdag 05:00 - 24:00
Fríggjadag 05:00 - 22:00

Leygardag - sunnudag

05:00 - 22:00

Vælvera Fitness Vági
Mánadag - Fríggjadag 07:30 - 22:00

Leygardag - sunnudag

09:00 - 17:00

 

Vælvera Fitness Miðvágur
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det vigtigt at spise morgenmad?

Er det vigtigt at spise morgenmad?

Skriva tann 30. august

Vi har alle sammen prøvet det. Vi er stået for sent op om morgenen, tiden er løbet fra os og vi har ikke haft tid til at spise morgenmad. Nogen spiser måske slet ikke morgenmad. Har det nogen konsekvenser for os, at vi skipper morgenmaden?

Derfor er det vigtigt at spise morgenmad
Spiser vi ikke morgenmad, påvirker det faktisk vores krop rigtig meget. I har sikkert hørt det før, når nogen siger at "morgenmad er det vigtigste måltid på dagen". De personer har helt ret. Morgenmad ER det vigtigste måltid på dagen. Glemmer vi at spise morgenmad får kroppen ingen energi at arbejde med - især om morgenen er det rigtig vigtigt at kroppen får noget næring, så den kan arbejde for os og ikke imod os. Tænk altid på kroppen som en maskine, giver vi ikke maskinen noget brændstof, fungerer den heller ikke. Især hvis man har et ønske om at tabe sig, er det en rigtig dårlig ide ikke at spise noget om morgenen.

Hvad er godt at spise om morgenen?
Fokuser altid på at få mange kostfibre om morgenen. Kostfibre gør os mætte og giver os et stabilt blodsukker over en længere periode. Du har sikkert prøvet at spise hvidt brød om morgenen, der er ingen kostfibre i dette, hvilket betyder du hurtigt bliver sulten og træt igen. Spis istedet for havregryn, havrefras/rugfras eller groft brød, så får du masser af kostfibre, hvilket giver dig et stort overskud mange timer frem. Er du i tvivl om hvilke produkter, der indeholder kostfibre, kan du altid kigge efter det lille kostfibre mærke som er på pakken, det er formet som et lille "korn" og symboliserer at produktet er rigt på kostfibre.

Findes der alternativer?
Havregryn og andre grove produkter er måske ikke det mest spændende om morgenen, men heldigvis findes der alternativer, som er rigtig gode. Især hvis du har svært ved at spise meget om morgenen, kan det være en god ide med andre muligheder. En lille portion yoghurt med noget groft músli er nemmere at få ned, end en stor portion havregryn. Knækbrød med noget Cheasy smøreost eller andre fedtfattige pålægsprodukter er også rigtig gode. Spis evt. lidt frugt om morgenen sammen med dit knækbrød.

Gør dig selv en tjeneste og husk morgenmaden, den sikrer også den bedste start på dagen, hvilket betyder vi kan få en sund dag med gode kostvaner. Føler du ikke du har tid om morgenen, så stå op 5 minutter før du plejer, din krop vil have stor glæde af bare et lille måltid mad.
Husk, sunde kostvaner betyder at din krop er sund og fuld af energi - så gør dig selv den tjeneste og giv dig tid til det!