• #

  vit fara at bjóða øllum nýggjum kundum, sum tekna sær limahald áðrenn 1.mars, at venja fyri bara 249,- um mánaðin fyrstu tríggjar mánaðirnar.

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Venjingarætlan

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík.

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »

Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Tórshavn
Mánadag - Hósdag 05:00 - 24:00
Fríggjadag 05:00 - 22:00

Leygardag - sunnudag

05:00 - 22:00

Vælvera Fitness Vági
Mánadag - Fríggjadag 07:30 - 22:00

Leygardag - sunnudag

09:00 - 17:00

 

Vælvera Fitness Miðvágur
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan bliver du juleklar.

Sådan bliver du juleklar.

Skriva tann 4. desember

Julen nærmer sig med hastige skridt og om 20 dage samler vi os om bordet og gør klar til den store middag. Alle julefrokoster nærmer sig også for slet ikke at tale om alle de andre hyggedage december byder på. Men hvordan kommer du sikkert igennem julen uden at tage på, om ikke andet så ikke for meget på?

 

Vælg dine portioner med omhu

Selvom du sidder med familien til en god middag, i løbet af december, så er der ingen grund til at overspise og sluge maden. Hvorfor ikke nyde maden for det den er - en lækker julemiddag med god stemning? Alt for mange sluger maden portion efter portion og til sidst ender vi med at sidde med kvalme og ondt i maven. Hvorfor ikke undgå dette? Det bedste du kan gøre er at spise langsomt, på den måde vil du ikke spise mere, end hvad kroppen kan klare. Der kan gå ca. mellem 10 - 20 minutter før end maven har fortalt hjernen at den er mæt, derfor er det så vigtigt at spise langtsomt.

Den anden fejl mange gør er at lave for store portioner på een gang. Istedet for at tage flere gange fylder vi tallerkenen helt op med top på - men hvorfor gør vi i grunden det? Det er jo ikke fordi maden bliver fjernet fra bordet igen og der er nok af den. Så tag det roligt, tag en normal portion og nyd den, før en samtale med familien og lad maven rumme det den kan, du får det ikke bedre af at spise for meget, tværtimod.

 

Husk dine "rigtige" måltider

Selvom det er jul, er der ingen grund til at springe vores sunde måltider over. Noget af det  bedste du kan gøre er at huske dine sunde måltider. Spis f.eks. en god morgenmad med masser af kostfibre, allerede der har du sikret dig og din krop en god start på dagen. Husk også i løbet af dagen at spise dine små mellemmåtlider, det er også en god ide at gøre for at undgå at overspise senere på dagen. Hvis ikke du har spist noget i mange timer og du sidder ved familiebordet og den store middag er serveret, er du langt mere tilbøjelig til at spise hurtigt og for meget, end hvis du ikke er alt for sulten. Derfor vil jeg anbefale følgende i løbet af dagen:

- En god morgenmad med kostfibre, der holder dig mæt i mange timer.

- 2 - 3 mellemmåltider i løbet af dagen. Det kan f.eks. være frugt, knækbrød, en lille portion yoghurt, mulighederne er mange.

- Husk også at spise en solid frokost med nogle flere fibre.

- Undgå at spise for sent om aftenen.

 

Husk at være fysisk aktiv og drop undskyldningerne

Det sidste jeg vil anbefale dig er at huske at være fysisk aktiv 2 -3 gange om ugen i 60 minutter. At du er fysisk aktiv giver dig et større overskud og du får også forbrændt nogle af de ekstra kalorier du spiser i december måned. Jeg har mange gange før hørt undskyldningen: "Jeg har ikke tid til mig selv i december måned". Hvis ikke du har tid til dig selv, så har du heller ikke tid til at være til stede blandt andre. Husk en sund krop og en psykisk balance er noget af det mest givende for dig og din krop, så istedet for at tænke over at du ikke kan bruge 2 - 3 timer om ugen på at være fysisk aktiv, så tænk istedet over at du får resultatet mange gange igen i form af overskud og energi. Der findes ingen undskyldning for ikke at tænke på at holde sin krop sund og rask.

 

Sats ikke på at tabe dig i december måned

Medmindre du er midt i en fase hvor du skal tabe dig, så sats ikke på at tabe nogen vægt i december måned. Tænk istedet på ikke at tage på. Hvis du kan holde vægten i december måned, kan du være sikker på at du kan tabe dig igen når januar begynder. Så vær realistisk overfor dig selv og sats ikke på at tabe dig, men hold istedet vægten.

Husk altid, at jo sundere du spiser, desto mere usundt kan du også tillade dig at spise. Holder du kroppen i balance med sund kost og fysisk aktivitet, kan du langt bedre tillade dig at spise usundt i december måned - husk det når du sidder til den 4. familieaften i december måned, en sund og aktiv krop kan tillade sig mere.

 

Vælvera Fitness v/ Rune Petersen
Professionsbachelor i Ernæring og Fysisk Aktivitet
Ankerhus Seminarium