• #

  vit fara at bjóða øllum nýggjum kundum, sum tekna sær limahald áðrenn 1.mars, at venja fyri bara 249,- um mánaðin fyrstu tríggjar mánaðirnar.

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Venjingarætlan

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík.

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »

Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Tórshavn
Mánadag - Hósdag 05:00 - 24:00
Fríggjadag 05:00 - 22:00

Leygardag - sunnudag

05:00 - 22:00

Vælvera Fitness Vági
Mánadag - Fríggjadag 07:30 - 22:00

Leygardag - sunnudag

09:00 - 17:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvornår har du sidst prøvet noget nyt i træningen?

Hvornår har du sidst prøvet noget nyt i træningen?

Skriva tann 1. februar

Er du groet fast i dine træningsvaner og er det lang tid siden du har prøvet noget nyt? Læs mere her om hvordan du holder motivationen.

 

Ensformig træning, eller måske bare triviel? Er du groet fast i dine gamle vaner og træner du det samme og det samme hver gang du er fysisk aktiv, hvorfor ikke prøve noget nyt?

 

Derfor er variation vigtigt

Træner du på samme måde hver eneste gang du er fysisk aktiv, vil du hurtigt vænne kroppen til netop denne belastning og denne fysiske udfordring, om det så er løb, styrketræning eller andet. Det er vigtigt at variere træningen, så kroppen ikke vænner sig for meget til netop det, som du træner. Kroppen vil altid forsøge at overkompensere og vænne sig til en given fysisk udfordring, så netop derfor skal du forsøge at udfordre kroppen og træne varieret, så du vil du nemlig fortsat opleve resultater, selv efter mange års træning. Kan du f.eks. godt lide at løbe, vil jeg ikke anbefale mere end 8 - 10 uger med den samme træning. Løber du f.eks. 5 km 3 gange om ugen og har gjort dette længe, var det måske en ide at løbe noget mere temposkift eller intervaltræning i nogle uger, for at presse kroppen på en anden måde - du vil kunne mærke resultaterne hurtigt og kroppen vil blive træt og øm på en anden måde.
Er du mere til styrketræning, så prøv og bryd ud af de monotome og sædvanlige 3 x 6 - 10 gentagelser. Prøv istedet at træne noget mere syretræning, måske 3 x 15 gentagelser istedet, eller du kan prøve at variere træningsformen, har du f.eks. prøvet "Superset" eller "Dropset" træning? Er du i tvivl om hvad træningsformerne er, så tag kontakt til mig, så uddyber jeg gerne.

 

Hvad med holdtræning, har du prøvet det? Holdtræning er efter min mening den mest motiverende form for træning, det er både varierende, sjovt og du er ikke alene! Der er utallige undersøgelser, som viser at holdtræning er den form for træning, som motiverer og inspirererer folk mest, så hvis du træner for dig selv, hvorfor så ikke prøve at træne sammen med andre til en afveksling?

 

Hold motivationen høj

Noget af det bedste du kan gøre for at holde motivationen oppe er at variere træningen og gøre den spændende og udfordrende. Motivation vil altid være høj i nogle perioder og lav i andre perioder, derfor kan du prøve løbende at variere din træning, for at holde motivationen oppe. Der er mange ting, som motiverer os og vi er alle forskellige, men på nogle punkter er vi også ens. F.eks. motiverer resultater rigtig meget. Tænk over når du har prøvet at tabe et par kg. efter du har  trænet hårdt, hvordan følelsen af at du kan se og mærke resultatet motiverer dig til at gøre endnu mere. Det er først når du går i stå med træningen og ikke oplever de samme resultater mere, at din motivation forsvinder.

Så vær ærlig overfor dig selv, du ved at du ikke altid er lige motiveret, så udfordrer dig selv i perioder og få prøvet forskellige træningsvarianter og variationer, så du aldrig kommer til at kede dig med træningen.

 

Har du selv andre bud på hvordan du holder motivationen oppe, er du velkommen til at skrive dem til rune@vaelvera.fo næste afsnit af Runes kostråd vil handle om motivation.

 

Med venlig hilsen

 

Vælvera Fitness /v Rune Petersen

Professionsbachelor i Ernæring og Fysisk Aktivitet

Ankerhus Seminarium