• #

  So er lidætlanin her og allar lidvenjingar eru à lima appini og ein fràgreiding um hvønn lid tìma. Vit byrjar 18. januar

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík.

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Tórshavn

Mánadag - sunnudag

05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Miðvágur
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan kommer du godt igang i det nye år

Sådan kommer du godt igang i det nye år

Skriva tann 2. januar

Januar måned er godt igang og måske er du een af dem, som har en målsætning i det nye år om at tabe dig, ændre livsstil eller måske bare få en sundere hverdag. Her giver jeg de bedste råd til hvordan du kommer igang på den bedste måde.

 

Sæt dig en realistisk målsætning

Du har sikkert en målsætning for hvordan resten af dit år skal se - men sørg for den er realistisk og målbar. Målsætningen om at du gerne vil tabe dig i det nye år er ikke nok, du skal sætte tal på, hvor meget vil du gerne tabe dig og over hvor lang tid. En målsætning kan f.eks. være at tabe sig 10 kg. på 6 måneder i 2021. Så snart du sætter tal og en tidslinje på din målsætning, bliver den mere overskuelig og du har nemmere ved at opnå succes.
Husk også at sætte dig små delmål undervejs. 10 kg. eller mere kan virke som meget, men sætter du det op i delmål, som f.eks. 2 kg. om måneden bliver det også mere realistisk.

 

Vær ærlig overfor dig selv og dine omgivelser

Du ved hvordan din hverdag ser ud, hvordan du arbejder og hvordan du bruger tiden på familien. Vær derfor ærlig overfor dig selv og sæt realistiske træningsmål. Har du et fuldstidsjob og en familie, bliver det en svær opgave at træne 5 gange om ugen i 2 timer. Start hellere i det små, med f.eks. 2 gange om ugen á 1 time og start derfra. Har du tid til at træne en tredje gang om ugen, så kan du altid gøre dette, fremfor at lægge for hårdt ud og køre dig selv ned. Træning er en livsstil, som skal passe ind i din hverdag, husk det før du lægger for hårdt ud.

 

Hvad kan du opnå?

Du har sikert prøve at tabe dig før og målsætningen skal gerne nås hurtigst muligt. Hvis du prøver at overveje hvor lang tid det er at du har taget på i vægt først, inden du sætter din endelig målsætning. Har ud f.eks. stille og roligt taget på i de sidste 5 år, så er det ikke realistisk at du vil tabe det hele på 4 måneder. Så hvad kan du opnå? Alt er muligt, men sørg for igen at være realistisk omkring hvor lang tid din tidshorisont er. Husk altid at en urealistisk målsætning betyder fiasko og du falder tilbage i de gamle vaner når du mislykkedes. Hellere sæt dig flere målsætninger og klar dem en efter en. Hvis du gerne vil tabe dig 20 kg. så kan du starte med en målsætning som er 5 kg. over de næste 3 måneder. Klarer du den, kan du lave en ny målsætning.

 

At sætte sig en realistisk målsætning er første skridt til at ændre din livsstil - permanent! At du ændrer din kost og dine træningsrutiner er ikke kun de næste par måneder, det er permanent! Hvis du ændrer dine vaner og opnår din målsætning, kan du være sikker på at hvis du går tilbage til den gamle livsstil, så vil alt dit hårde arbejde være spildt. Så accepter at de ændringer du foretager i din livsstil er permanente, så derfor er det vigtigt at du kan følge dem og lige præcis derfor, er det vigtigt at du fra starten af er ærlig og realistisk omkring dit nye liv.

 

 

Med venlig hilsen

Rune Petersen

professionsbachelor i Ernæring og Fysisk Aktivitet

Ankerhus Seminarium