• #

  Vælvera Fitness

  Velkommen til Vælvera Fitness's nye hjemmeside.

 • #

  Vælvera Fitness

  Velkommen til Vælvera Fitness's nye hjemmeside.

 • #

  Vælvera Fitness

  Velkommen til Vælvera Fitness's nye hjemmeside.

 • #

  Vælvera Fitness

  Velkommen til Vælvera Fitness's nye hjemmeside.

 • #

  Vælvera Fitness

  Velkommen til Vælvera Fitness's nye hjemmeside.

Tilmeld som medlem

Når du er klar til at blive medlem kan du trykke på knappen herunder, hvorefter du kan bestemme hvor mange måneder du vil købe.

Tilmeld nu

Holdplan

Vi tilbyder mange forskellige slags hold som du frit kan benytte dig af som medlem. Du kan bruge linkene herunder til at se holdplanen for de enkelte centre.

Holdplan for Tórshavn Træningscenter » Holdplan for Runavík Træningscenter »

Åbningstider

Her er vores åbningstider for vores 2 centre.

Runavík Træningscenter
Mánadag - Hósdag 06:30 - 21:30
Fríggjadag 06:30 - 20:00
Leygardag - Sunnudag 09:00 - 18:00
Tórshavn Træningscenter
Mánadag - Hósdag 06:30 - 21:30
Fríggjadag 06:30 - 20:00
Leygardag - Sunnudag 09:00 - 18:00

Kom godt igang efter sommerferien

Kom godt igang efter sommerferien

Skrevet d. 14. august

Nu er sommerferien overstået for de fleste og vores travle og hektiske hverdag begynder igen. Det, som kendeegner hverdagen efter sommerferien, er ofte stress, manglende overblik og manglende overskud. Børnene skal i skole, du starter på arbejdet igen, faktisk skal du få din hverdag til at hænge sammen igen fra morgen til aften.

Det er vgtigt at du kke glemmer dig selv i denne travle tid. Husk, at jo mere du passer på dig selv, desto større overskud og energi har du til din familie og omgangskreds. Der er heldigvis mange ting, du kan gøre, for at sikre dig et større overskud og velvære i din hverdag.

Husk dine små måltider
En travl og hektisk hverdag er ofte præget af få måltider, som ikke bliver planlagt ordentligt. Når du ikke spiser regelmæssigt vil din krop have svært ved at klare det ekstra store arbejdspres, som du oplever i denne periode, hvilket betyder at du kommer til at mangle energi, til at klare din hverdag. Den største fare her, er at spise hurtige måltider og fastfood mad. Så husk at spise dine små måltider løbende igennem dagen, hav gerne fokus på frugt, fuldkornsbrød, knækbrød og andre grove produkter - de sikrer at din krop kan klare presset.

Husk din morgenmad
Det er sikkert ikke første gang du hører, at morgenmad er det vigtigste måltid om dagen, men det gør det ikke mindre rigtigt. En god solid morgenmad kickstarter kroppen og giver dig energi til mange timer frem. Uden morgenmad vil kroppen ikke være vågen og arbejde for dig, tværtimod. En god solid morgenmad består af mange kostfibre, f.eks. haregryn, groft brød, rugfras mm. Er du i tvivl om din morgenmad indeholder fibre nok, så check det lille fibermærke, som du kn finde på forsiden af dit morgenmadsprodukt, fomet som et lille korn. Dette mærke indikerer at fødevaren har et højt indhold af kostfibre.
Kostfibre giver mange fordele for din krop. Vigtigst af alt giver kostfibre dig en mæthedsfornnemelse i maven og et stabilt blodsukker. Dette betyder at din krop nu arbejder for dig og ikke imod dig, at du har masser overskud til at klare din hverdag.

Vær fysisk aktiv
Udover sund kost, er fysis aktivitet en glimrende måde at holde energniveauet oppe på. Det lyder måske fjollet, at du skal træne og bruge energi på det, fordi det giver dig mere energi, men ikke desto mindre vil fysisk aktivitet 2-3 gange om ugen hjælpe dig rigtig meget. Du vil opleve et større overskud, sove bedre om natten og måske vigtigst af alt, så hjælper fysisk aktivitet på stress og mindsker denne.
Fysisk aktivitet kan være alt lige fra en rask gåtur, løb, cykling, fitness og meget mere. Det vigtigste er bare at du får din puls op og får sved på panden.

Og husk nu
At give dig tid til at slappe af. En hektisk hverdag kræver hvile, så sørg for at få 7-8 timers søvn hver nat, husk det er om natten at kroppen restituerer og giver dig fornyet energi til dagen derpå.

Fortsat god august måned

vælvera Fitness v/ Rune Petersen